Селекционерите на Полша, Саудитска Арабия и Швейцария са можели да

...
Селекционерите на Полша, Саудитска Арабия и Швейцария са можели да
Коментари Харесай

Родни отбори отрязали селекционерите на Полша, Швейцария и Саудитска Арабия

Селекционерите на Полша, Саудитска Арабия и Швейцария са можели да водят български тимове обратно във времето, само че родните отбори са предпочели други разновидности. Това разкри мениджърът Николай Жейнов в обществените мрежи. Чеслав Михнйевич, Ерве Ренар и Мурат Якин са били предлагани за наставници на родните грандове през годините, само че не са били ангажирани да водят наши тимове. Агентът даде сходни образци и с някои футболисти и ръководители, които не са представлявали интерес за български тимове.

“Опитвам се да проследявам допустимо най-вече мачове от международното и си мисля за какво нямаме представител на нашия шампионат измежду играчите и по какъв начин една част от тези футболисти, които са по терените на Катар в миналото през кариерата си са били предлагани и на български тимове. Естествено най-големите звезди и най-класните играчи е ясно, че няма по какъв начин да дойдат в нашия футбол, само че измежду тези играчи, а и треньори, които в този момент са на Мондиала е имало напълно действителна опция да бъдат част от български тимове. Например селекционерите на Полша Чеслав Михневич, Ерве Ренар на Саудитска Арабия, който обърна Аржентина, както и Мурат Якин водещ Швейцария.

Извън международното мога да се сетя на момента без да се възнамерявам изключително задълбочено за още много имена - Федерико Македа (бивш състезател на Манчестър Юнайтед), Юмут Бозок (голмайстор на турското състезание за сезон 2021/22), Фабио Кардосо (централен бранител на Порто), Умар Садик (закупен за 20 милиона евро от Реал Сосиедад), а за началник - актуалният състезателен шеф на Олимпик Марсилия Давид Фрийо. Всички те, а и доста още имаше опция да дойдат през годините в български тимове на доста ниски условия.

Доколкото разбрах от всички футболисти в Катар единствено двама в миналото са минавали през нашия хайлайф, което ме кара да се възнамерявам и за качествения асортимент и преценката на клубовете в нашия шампионат в избрани моменти през годините, а и в този момент. А всеки един представител на Мондиал носи по груби сметки най-малко към 200 000 евро, което за нашите стандарти, несъмнено е много добра сума ”, написа Жейнов.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР