Селекционерът на юношеския национален отбор по волейбол Мартин Стоев говори

...
Селекционерът на юношеския национален отбор по волейбол Мартин Стоев говори
Коментари Харесай

Мартин Стоев: Националният отбор страда, защото играе слабо

Селекционерът на юношеския народен тим по волейбол Мартин Стоев приказва за възможностите на мъжкия ни отбор да се класира на олимпийските игри в Токио следващата година. Последният треньор, извел България до орден от международно състезание, е сдържан оптимист преди квалификацията във Варна.

" Националният тим страда, тъй като играе едва. Като играе едва, страда. А за какво е по този начин, дано кажат тези които ги упражняват и управляват. Не считам, че освободените от Силвано Пранди играчи (близнаците Братоеви, либерото Владислав Иванов, Николай Учиков и Николай Николов) ще се отразят доста, защото имат размени. Единствено на поста разпределител оставаме без конкуренция.

Дано Сеганов не се контузи или разколебае. Шансовете против Бразилия съществуват, защото мачът е във Варна. През годините се е потвърдило, че там не всеки път най-хубавият тим печели. Ако играехме на безпристрастен терен, щеше да е по-сложно ", разяснява Стоев.

Той поразсъждава и върху аргументите за освобождението на точно тези играчи.
" Не знам дали има интриги, не съм в кухнята на тима. Специално за някои състезатели, изключително тези, които се включиха в последния шампионат в Пловдив, ги виждах всеки ден в зала " Христо Ботев ". Те не са взели участие в пътуванията и надлежно в някакви интриги ", приключи Стоев.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР