Селекционерът на Португалия Фернандо Сантош не е съгласен, че Кристиано

...
Селекционерът на Португалия Фернандо Сантош не е съгласен, че Кристиано
Коментари Харесай

Фернандо Сантош: Кристиано не е виновен, Уругвай просто ни надигра

Селекционерът на Португалия Фернандо Сантош не е склонен, че Кристиано Роналдо е играл едва против Уругвай при загубата на “мореплавателите” с 1:2 на осминафиналите на Мондиал 2018. Опитният експерт посочи, че противникът се е възползвал по-добре от ситуациите си и справедливо е траял напред.

“Преди мача споделих, че никой тим не може да побеждава, разчитайки единствено на един състезател, само че не съм уточнявал дали имам поради Кристиано. Той игра както постоянно, само че уругвайците бяха по-добри. Причината за загубата не е в него. Роналдо е кадърен да даде още доста на футбола. Надявам се той да продължи да играе за националния тим и да взе участие освен на идващото европейско първенство”, показа Сантош.

“Знаем, че доста хора в Португалия ни подкрепяха и в този момент ни е тъжно поради тях. Разбира се, че се надявахме да победим, само че не се получи. Мисля, че след почивката направихме всичко по силите си, само че в този момент не ни остава нищо друго с изключение на да поздравим тима на уругвай”, продължи наставникът на Португалия.

“Не мисля, че уругвайците са неуязвими. Гледахме ги против Русия и бяхме наясно със мощните им страни. Имаме моменти, в които можехме да вкараме втори гол, само че не успяхме. Не желая да разясня съдийството, не е моя работа. Луис Суарес и Единсон Кавани са доста мощни, когато имат свободни пространства. Трябва да признаем, че при първия гол ни хванаха неподготвени”, прям бе Сантош. Мондиал 2018 1/8 кръг, събота 30 юни  Уругвай 2:1краен резулат  Португалия
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР