Селекционерът на националния тим на Италия по футбол Роберто Манчини

...
Селекционерът на националния тим на Италия по футбол Роберто Манчини
Коментари Харесай

Манчини разкри последното желание на Виали

Селекционерът на националния отбор на Италия по футбол Роберто Манчини разкри, че умрелият преди дни негов някогашен сътрудник Джанлука Виали е поискал нещо преди гибелта си.

" Той сподели, че би трябвало да спечелим Световното състезание през 2026 година и ще бъде с нас ", съобщи Манчини в изявление за италианската телевизия RAI 1.
 Манчини за гибелта на Виали: След като Синиша си отиде, изгубих още един брат
Манчини за гибелта на Виали: След като Синиша си отиде, изгубих още един брат

" Срещнахме се, когато бяхме на 16 години и към този момент не се разделихме "

Манчини и Виали работиха взаимно години наред, бяха съотборници в Сампдория и като сътрудници в треньорския щаб помогнаха за триумфа на Италия на Евро 2020, което се организира през 2021 година. Джанлука Виали умря на 58-годишна възраст от рак на панкреаса на 6 януари.

" Отидох да го посетя в Лондон през декември и ще бъда почтен, че бях малко изплашен. Той се разсъни, смяхме се, шегувахме се. Каза ми, че е спокоен и да не се тормозя. Именно той опитваше да повдигне духа ми. Джанлука ми сподели, че би трябвало да спечелим Мондиал 2026 и той ще бъде с нас. Със сигурност ще бъде тъкмо там и се надявам скоро да успеем да му посветим велика победа ", разяснява още Роберто Манчини.
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР