Селекционерът на националния отбор по футбол на Сърбия Драган Стойкович

...
Селекционерът на националния отбор по футбол на Сърбия Драган Стойкович
Коментари Харесай

Драган Стойкович повика един дебютант в разширената група на Сърбия за мачовете през октомври

Селекционерът на националния тим по футбол на Сърбия Драган Стойкович разгласи разширения лист с играчи за евроквалификациите против Унгария в Будапеща на 14 октомври и три дни по-късно против Черна гора в Белград.

Голямата изненада в състава е младата вяра на Партизан - Михайло Илич. 20-годишният бранител се показва чудесно за клубния си тим, а за младежката групировка на Сърбия означи два гола против Азербайджан през септември и заслужи дебютна повиквателна за представителния отбор на страната.

След травми в групата на " плавите " се завръщат Ерхан Машович и Дарко Лазович, както и Михайло Ристич, който неотдавна мина в Селта.

| Селектор репрезентације Србије Драган Стојковић објавио је шири списак играча на које рачуна за предстојеће утакмице у квалификацијама за срещу Мађарске и Црне Горе.

| 14. октобар, Будимпешза
| 17. октобар, Београд
— Fudbalski savez Srbije | FA of Serbia (@FSSrbije)

Към този миг Сърбия заема второто място в квалификационна група " Н " с актив от 10 точки, колкото има и водачът Унгария, само че " маджарите " са с мач по-малко. Победи в идващите два мача пък ще подсигуряват на селекцията на Драган Стойкович класиране за Евро 2024, както и дебютно класиране за страната под това название за европейско състезание.

За последно западните ни съседи участваха на Евро 2000 в Белгия и Нидерландия, само че тогава играха под името Сърбия и Черна гора.



Намерете Българска национална телевизия в обществените мрежи:,,,
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР