Селекционерът на националния отбор по футбол Красимир Балъков коментира предстоящата

...
Селекционерът на националния отбор по футбол Красимир Балъков коментира предстоящата
Коментари Харесай

Балъков: Чакаме да получим шанс за класиране за Евро 2020 през Лигата на нациите

Селекционерът на националния тим по футбол Красимир Балъков разяснява идната другарска среща с Ирландия в Дъблин.

Специалистът разкри, че на следващия ден вратарят Христо Иванов ще запише дебют за " лъвовете ". Бала добави, че чака да получим късмет за класиране за Евро 2020 през Лигата на нациите идната пролет.
 България загуби с 0:4 от Англия в европейска подготовка
Българската поява на " Уембли " завърши с тежка загуба от Англия

Селекцията на Красимир Балъков отстъпи с 0:4, Хари Кейн ни наказа с хеттрик

" Ще има много смени, много играчи, които не са играли с Англия, ще почнат мача с Ирландия. Настроението е обикновено, както постоянно. Ще желаеме да забележим всички, които сме извикали, с цел да знаем с какво разполагаме за бъдещето. Това е надзорен мач, желаеме да вземем от него най-хубавото и да го изиграем по най-хубавия метод. Имаме една цел, която сме я споделили на всички футболисти. Дай Боже да имаме късмет през Лигата на нациите и през март да играем бараж за класиране .
 България към момента има шансове за класиране на Евро 2020
България към момента има шансове за класиране на Евро 2020

Те са свързани с шампионата Лига на нациите

Квалификациите до края на годината ще ги използваме за обиграване , в случай че вероятно ни се отвори късмет да играем бараж. Така че одобряваме контролите съществено.

Поуки от мача с Англия? Трябва да вършим по-малко самостоятелни неточности. Като организация и скица на игра, футболистите извършиха всичко съвсем напълно. Получихме четири гола от самостоятелни неточности. Трябва да сме по-концентрирани пред гола - на " Уембли " имахме шансове, само че ги пропиляхме. Днес ще направя изключение и ще кажа, че Христо Иванов ще пази на следващия ден , в случай че е здрав, несъмнено.
 Време за равнодушие
Време за равнодушие

Към националите

Не ни остава друго, с изключение на да търсим разновидности и в другарските мачове да забележим кой е подготвен да вложи всичко от себе си за това, което желае треньорското управление. Надяваме се да получим късмет за класиране през март .
 Снимка 441755
Източник:

Нещо куца в цялата ни клубна система , споделих го на предната конференция, едва ли доста от публицистите го схванаха, гласим конценпиция, която да се вкара в българския футбол, за развиването на детско-юношеския футбол, с цел да може след 5-6 години да имаме гении. Всеки работи за себе си, по собствен метод, няма общ проект. Искаме да променим това още идната година.

В ирландския тим ми харесва разчупената идея, която употребява треньорът им - стартират в една скица, обръщат я в хода на мача. Това демонстрира, че той работи с умни футболисти, имат качество ", сподели Балъков.
 Дъжд провали проектите на националите в Дъблин
Дъжд провали проектите на националите в Дъблин

" Трикольорите " са отседнали в един от най-модерните хотели
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР