Селекционерът на националния отбор на Румъния Едуард Йорданеску изригна заради

...
Селекционерът на националния отбор на Румъния Едуард Йорданеску изригна заради
Коментари Харесай

Селекционерът на Румъния изригна: Срамно е! Искам някои хора да ни се извинят!

Селекционерът на националния тим на Румъния Едуард Йорданеску изригна поради подозренията, че неговият отбор и Словакия са имали сделка да завършат наедно във вчерашния си мач от Евро 2024, което устройваше и двата противника, с цел да се класират за осминафиналите.

Румъния и Словакия направиха 1:1 в забавен дуел с положения пред двете порти. По този метод като че ли бяха опровергани подозренията, че ще има повтаряне на срещата сред Федерална Република Германия и Австрия (1:0) от Мондиал`82, прочут като „ Срама от Хихон “. На 25 юни 1982 година в испанския град двата немскоезични тима реализират нужния им резултат, с цел да се класират за идната фаза на шампионата.

„ Искам някои хора да ни се извинят! Беше видно, че и двата тима се раздадоха на терена в търсене на успеха. Да се вършат подмятания за спогодба и да се хвърлят обвинявания против играчите е срамно. Показахме темперамент.

Румъния постоянно играе с темперамент.

Ако бяхме изгубили, щеше да отпаднем с достолепие “, съобщи 46-годишният Йорданеску, който през есента на 2016 година беше треньор на ЦСКА.

Както е известно, Румъния завоюва първото място в група „ Е “ на Европейското състезание и се класира за осминафиналите, където на 2 юли от 19:00 часа ще се изправи против Нидерландия. За румънците това е първо присъединяване в елиминациите на континентален шампионат от 24 години. На четвъртфиналите на Евро 2000 северните ни съседи са отстранени от Италия след 0:2 с голове на Франческо Тоти и Филипо Индзаги.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР