Селекционерът на националния отбор на Португалия Фернандо Сантош ще остане

...
Селекционерът на националния отбор на Португалия Фернандо Сантош ще остане
Коментари Харесай

Фернандо Сантош остава селекционер на Португалия до 2024 година

Селекционерът на националния тим на Португалия Фернандо Сантош ще остане на поста си до лятото на 2024 година, откакто се съгласи да подпише нов контракт, разгласи Португалската футболна федерация.

Предишният договор на Сантош изтичаше с края на Евро 2020, което пък бе отсрочено с година поради пандемията с COVID-19.

През 2021 година Португалия ще би трябвало да пази купата си, извоювана на шампионата във Франция през 2016 година. Това бе първа европейска купа за пртугалците, а " мореплавателите " демонстрираха, че триумфът им не е бил инцидентен, откакто взеха и дебютното издание на Лигата на нациите през 2019 година. Сантош бе отпред на отбора и при двата триумфа.

65-годишният експерт е отпред на националния тим от 2014 година и с новия договор ще запълни цяло десетилетие на негово чело.

" За мен и моя треньорски екип е привилегия да продължим да работим по този план. Ние знаем, че надали ще успеем да спечелим всичко, само че това не значи, че няма да опитваме постоянно ", съобщи Сантош.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР