Селекционерът на националния отбор на Камерун Ригоберт Сонг запази самообладание

...
Селекционерът на националния отбор на Камерун Ригоберт Сонг запази самообладание
Коментари Харесай

Треньорът на Камерун е горд с малкия си брат Емболо

Селекционерът на националния тим на Камерун Ригоберт Сонг резервира хладнокръвие след загубата на отбора му на старта на Световното състезание от Швейцария с 0:1.
 Швейцария пречупи Камерун с гол на роден в Яунде Швейцария пречупи Камерун с гол на роден в Яунде
" Това е ново потомство, голът ни накара да загубим възприятието за смисъл, само че можем да оправим това. Положенията ги имахме. Ще създадем максимума, с цел да вкараме идващия път. Това високо равнище не прости - може да имате монопол върху играта, само че в последна сметка се броят резултатните завършвания на ситуациите. Имахме повече шансове от тях ", сподели треньорът на конференцията след мача.

" Като цяло не се представихме неприятно, може би младостта и стресът изиграха роля. Да спечелим международната купа? Не се предаваме, всичко е допустимо към момента. И други тимове изгубиха на старта, не сме изгубили вяра. Знаем, че нямаме право на повече неточности, ще заложим всичко. Мисля, че идващият ни мач (б. а. - против Сърбия) ще е друг ", добави той.
 Емболо: Стана това, за което си говорехме на почивката Емболо: Стана това, за което си говорехме на почивката
Селекционерът на Камерун призна и че е горделив с " дребния си брат " Брийл Емболо, макар че той вкара победния гол за Швейцария в мача. Нападателят, който е роден в Яунде, донесе триумфа на европейците, само че отхвърли да се радва след попадението. " Познаваме се, той е дребният ми брат. Често приказваме по телефона и желая да го поздравя. Честно е да го направя. Това, че сме от разнообразни тимове, не значи, че не може да сме братя ", разяснява експертът. " Ако погледнете тима ни, единствено трима футболисти от 25 са играли на Световно състезание преди. Грешките, които направихме, няма да ги повторим ", даде обещание Сонг.

Снимки: Gettyimages
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР