Селекционерът на националния отбор на Италия по футбол Роберто Манчини

...
Селекционерът на националния отбор на Италия по футбол Роберто Манчини
Коментари Харесай

Роберто Манчини отговори на Марио Балотели и защити Матео Ретеги

Селекционерът на националния тим на Италия по футбол Роберто Манчини сложи под въпрос изказванието на Марио Балотели, че в страната не липсват нападатели и не пожела да влиза в „ неправилен спор “ във връзка езиковите умения на Матео Ретеги преди гостуването на Малта в неделя, написа организация ДПА.

Манчини се оплака от неналичието на варианти в офанзива преди провалянето с 1:2 от Англия на старта на квалификациите за Евро 2024 в четвъртък. Специалистът отбрани решението да повика родения в Аржентина Ретеги, който означи при дебюта си против англичаните в Неапол.

Нападателят на Сион Балотели написа в профила си в обществената мрежа Инстаграм: „ В Италия има нападатели и те са добре физически, доверете ми се. Съжаление е възприятието за тези, които не си взимат поука и осъзнават нещата прекомерно късно или в никакъв случай не го вършат. “
 Вече може да спечелите 200 000 лв. от Sportal.bg в новата секция Вече може да спечелите 200 000 лв. от Sportal.bg в новата секция " Домът на почитателите "
Манчини отговори на 32-годишния футболист, който игра за Италия през 2018-а с въпрос: „ Какво да кажа на Марио? Доволен съм, че има варианти в офанзива. Не знам за кого приказва. Може би за себе си? Обичам го прекомерно доста, да се надяваме, че в действителност е здрав. “

Въпреки маркираното попадение, към момента има запаси към Матео Ретеги, който не приказва италиански език. „ Това е още една причина, заради която да деянията малко самообладание. Той е в Италия от три дни, по какъв начин би могъл да приказва италиански? Дядо му е знаел италиански, само че това е неправилен спор. Когато научи италиански език и за него ще бъде по-лесно “, съобщи Роберто Манчини.

Селекционерът възнамерява промени в състава за гостуването на Малта. „ Трябва да играе както през второто полувреме против Англия, само че да бъдем по-прецизни пред гола и да не позволяваме нехайство. Някои играчи не са в чудесно положение поради многото мачове, само че останалите ще компенсират “, сподели Манчини.

Carlsberg " Домът на Феновете " е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето наличие и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Снимки: Imago
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР