Селекционерът на националния отбор на Испания по футбол за мъже

...
Селекционерът на националния отбор на Испания по футбол за мъже
Коментари Харесай

Селекционерът на Испания: Уважавам решението на Рубиалес

Селекционерът на националния тим на Испания по футбол за мъже Луис де ла Фуенте разгласи, че той и екипът му ще се придържат само към спорта, отговаряйки на въпроси за оставката на президента на локалната футболна федерация Луис Рубиалес.

Де ла Фуенте приказва пред медиите преди семейството на Кипър в Гранада във вторник вечер в квалификациите за Европейското състезание през 2024 година и изпитваше очевидно стеснение, пробвайки се да избегне повече мнения по тематиката със абсурда, провокиран от Рубиалес.

Специалистът отхвърли предлагането, че абсурдът е довел до разпръскване на футболистите и увери, че те са съсредоточени върху мачовете си, сходно на успеха със 7:1 против Грузия предишния петък.

„ Тук сме да приказваме за футбол. Мисля, че би трябвало да останем съсредоточени върху това и нещата, които можем да направляваме. Уважавам решението на господин Рубиалес. Хората взимат решения, когато възнамеряват да ги осъществят “, съобщи Луис де ла Фуенте.

Той бе подложен на критика през предишния месец за приветстването на думите на Рубиалес, че няма да подаде оставка. „ Работя с федерацията от 11 години. Аз съм футболен треньор. Никой не ми е дал нещо безплатно, спечелил съм си го. Благодарен съм на всички, които са ми помагали през живота ми. Не, не съм приказвал с Луис Рубиалес “, разяснява още Де ла Фуенте.
Източник: novsport.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР