Селекционерът на националния отбор на Германия Ханзи Флик заяви, че

...
Селекционерът на националния отбор на Германия Ханзи Флик заяви, че
Коментари Харесай

Ханзи Флик даде надежда на голмайстора на Бундеслигата за Световното в Катар

Селекционерът на националния тим на Германия Ханзи Флик съобщи, че може да вземе нападателя на Вердер (Бремен)Никлас Фюлкруг в състава за Световното състезание в Катар.

От началото на сезона 29-годишният Фюлкруг има осем попадения, с които е голмайстор номер 1 в Бундеслигата, а в петък негово попадение донесе триумфа на Вердер с 2:1 над Хофенхайм.

Фюлкруг към момента няма нито една повиквателна за националния тим на Германия, само че Флик добави, че това може да се промени за Световното състезание в Катар, в случай че той резервира формата си.

" Видях какво направи той през вчерашния ден. Това, което прави той, му дава огромни шансове да попадне в състава за международното състезание. Неговото време да си завоюва място е напълно малко, само че той се оправя добре. Определено той е състезател, който има качества, каквито на нас ни липсват ", сподели Флик.

Националният отбор на Германия има съществени проблеми на върха на офанзивата в последните години, само че такива има и в центъра на отбраната, където отвън състава към момента остава бранителят на Борусия Дортмунд Матс Хумелс, който бе част от състава, спечелил международната купа през 2014 година.

" Матс и аз си приказваме постоянно. Това, което си споделяме, обаче ще остане сред нас. Той се намира в доста добра форма този сезон. Вижда се, че той е здрав. Доволен съм от равнището, което той демонстрира ", добави Флик преди мача сред Борусия Дортмунд и Байерн Мюнхен, приключил 2:2.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР