Селекционерът на националния отбор на Франция по футбол Дидие Дешан

...
Селекционерът на националния отбор на Франция по футбол Дидие Дешан
Коментари Харесай

Дешан за Погба: Не мога да си представя, че той го е направил съзнателно

Селекционерът на националния тим на Франция по футбол Дидие Дешан не има вяра халфът на Ювентус Пол Погба умишлено да е използвал допинг.

" Много съм сюрпризиран. Не мога да си показва, че той го е направил умишлено. Нямам зялата информация и нещата ще излизат, само че толкоз неща му се събраха в последно време, че на Пол ще му бъде мъчно ", сподели треньорът пред микрофоните на телевизия TF1. Под негово управление Погба има 91 мача и 11 гола за " петлите ".
 В Италия разкриха евентуалния провинен за допинга на Погба
В Италия разкриха евентуалния провинен за допинга на Погба

Лекар, който е другар на французина му предложил хранителната добавка

" Не мога да допускам, доколкото го познавам. Спомням си някои диалози с него по време на КОВИД-19 и имунизациите. Но неразрешеното вещество е налично, с изключение на да изчакаме и контра-експертизата ", сподели още Дешан.

Погба даде позитивен тест за тестостерон на 20 август след мача сред Удинезе и Ювентус и бе осъден в понеделник от Италианската организация за битка с допинга.

" Размених с него известия, само че ще имам повече време да приказваме в идващите дни, с цел да имам повече информация ", добави селекционерът. " Трудно е за него, постоянно съм го подкрепял ", приключи Дидие Дешан.
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР