Селекционерът на националния отбор на Аржентина Лионел Скалони заяви по

...
Селекционерът на националния отбор на Аржентина Лионел Скалони заяви по
Коментари Харесай

Лионел Скалони: Фланелката на Аржентина не ти позволява да не даваш най-доброто

Селекционерът на националния тим на Аржентина Лионел Скалони съобщи по време на конференция, че най-важното за неговите футболисти сега е да схванат, че би трябвало да продължат да дават всичко от себе си, макар че преди три месеца победиха със международната купа по време на Мондиала в Катар.

Скалони изясни, че оттук насетне за " гаучосите " стартира нов цикъл и той ще изисква от неговите играчи да си свършат работата на терена, защото фланелката на Аржентина не им разрешава да не дават най-хубавото от себе си.

" Ние сме международни първенци, само че това не значи, че има право на освен това. Това, че сме спечелили, не значи, че можем да вършим каквото желаеме. Това би трябвало да схванат играчите. Нов цикъл стартира. Сега международните първенци нямат никакво преимущество, би трябвало да продължим да работим. Фланелката на Аржентина не ти разрешава да не даваш най-хубавото, това е ясно за нас. Хубаво е да честваме, само че би трябвало да свършим работата си на терена ", съобщи аржентинският ментор.

В четвъртък вечер " Албисалесте " ще изиграят своя първи дуел като международни първенци, като посрещат в Буенос Айрес състава на Панама, а Скалони изрази желание да пусне същите 11, които започнаха като титуляри във финала на международното състезание в Катар против Франция.

" Искам хората да видят тези играчи ", безапелационен и Лионел Скалони.

Двубоят сред Аржентина и Панама на препълнения " Ел Монументал " ще се организира в 01.30 часа след среднощ в петък (24 март) рано сутринта българско време.





Намерете Българска национална телевизия в обществените мрежи:,,,
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР