Селекционерът на националния отбор на Аржентина Лионел Скалони заяви, че

...
Селекционерът на националния отбор на Аржентина Лионел Скалони заяви, че
Коментари Харесай

Скалони: Това, че сме световни шампиони не значи, че можем да правим каквото искаме

Селекционерът на националния тим на Аржентина Лионел Скалони съобщи, че футболистите му би трябвало да заразят високото си равнище, откакто станаха международни първенци през декември предходната година, съобщи " Ройтерс ".

Преди мача с Панама в четвъртък Скалони приказва за отбора и за капитана Лионел Меси. " Ние сме международни първенци, само че това не значи, че има право на освен това. Това, че сме спечелили, не значи, че можем да вършим каквото желаеме. Това би трябвало да схванат играчите ", сподели треньорът на конференцията си.

Той съобщи, че главната цел пред него и тима след спечелването на Копа Америка, Финалисима и международната купа е футболистите да схванат, че би трябвало да запазят високото равнище.

" Нов цикъл стартира. Сега международните първенци нямат никакво преимущество, би трябвало да продължим да работим ", сподели той.

" Фланелката на Аржентина не то разрешава да не даваш най-хубавото, това е ясно за нас. Хубаво е да честваме, само че би трябвало да свършим работата си на терена ", добави той.

Скалони съобщи, че обмисля да пусне в мача в четвъртък състава, който стартира финала на Световното състезание. " Искам хората да видят тези играчи ", обоснова се той.

Крилото на Манчестър Юнайтед Алехандро Гарначо и нападателят на Севиля Алехандро Папу Гомес са двамата отсъстващи в състава.

 

Българска телеграфна агенция / Автор: Христо Бонински
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР