Селекционерът на националния ни волейболен отбор Пламен Константинов и воденият

...
Селекционерът на националния ни волейболен отбор Пламен Константинов и воденият
Коментари Харесай

Камило Плачи изненада Пламен Константинов в плейофите за 5-о място в Русия

Селекционерът на националния ни волейболен тим Пламен Константинов и воденият от него Локомотив (Новосибирск) не престават със загубата в плейофите на съветската Суперлига. След като отпаднаха на 1/4-финалите, в този момент момчетата на Константинов паднаха тежко вкъщи от Факел (Новий Уренгой), воден от някогашният селекционер на България Камило Плачи, с 0:3 (17:25, 23:25, 23:25) в първи мач от полуфиналните плейофи за систематизиране на 5/8-о място.

Така Локо изостава с 0-1 победи в плейофната серия. Играе се до 2 победи от 3 мача. Втората среща сред двата отбора ще бъде чак на 15 април (неделя), когато хазаин ще бъде Факел.

Най-резултатен за Локомотив бе диагоналът Максим Жигалов с 13 точки (2 аса и 44% успеваемост в атака), а Сергей Савин се регистрира с 10 точки (2 блока, 2 аса, 50% успеваемост в офанзива и 41% положително посрещане).

За отбора на Факел съветските национали Дмитрий Волков (2 аса, 64% успеваемост в офанзива и 46% положително посрещане) и Егор Клюка (1 блок, 4 аса и 63% успеваемост в атака) осъществиха 16 и 15 точки за успеха.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР