Селекционерът на националния ни отбор по футбол Петър Хубчев заяви,

...
Селекционерът на националния ни отбор по футбол Петър Хубчев заяви,
Коментари Харесай

Борбените "лъвове" оставиха Хубчев без думи

Селекционерът на националния ни тим по футбол Петър Хубчев съобщи, че мъчно може да откри думи, с които да опише представянето на " лъвовете " при успеха с 1:0 над Норвегия във втория мач от Лигата на нациите.

В воин за отбора ни се трансформира нападателят на " Черно море " Радослав Василев, който осъществя победното попадение с глава в 58-ата минута.
Резерва прекърши Норвегия и изстреля България на върха (ГАЛЕРИЯ) Втора поредна победа за "лъвовете " в Лигата на нациите
" Тази победа е още по-сладка от триумфа в Словения, тъй като бе още по-сърцата. Ако би трябвало да бъдем реалисти, надхитрихме тима на Норвегия. Цяла седмица приказваме за тази борба, за тази битка, за това предпочитание и нужда да се раздадем до дъно. Не мога да намеря точните думи, с цел да опиша метода, по който се държаха момчетата. Наистина, нямам думи ", сподели щастливият Хубчев след втората поредна победа на тима.

" Чисто футболно, а и физически, отстъпваме доста на Норвегия, само че от време на време, да не кажа даже по-често, по-силният дух побеждава. Имена на обособени футболисти няма да назова, колкото и да ме провокирате. Няма по какъв начин да отлича който и да било. Доволен съм. Каквото би трябвало, ще го кажа непосредствено в очите на всеки един състезател ", добави още селекционерът.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР