Селекционерът на младежкия ни национален отбор Александър Димитров изрази радостта

...
Селекционерът на младежкия ни национален отбор Александър Димитров изрази радостта
Коментари Харесай

Александър Димитров: Не знам кога за последно наш национален отбор е имал такива шансове за класиране

Селекционерът на младежкия ни народен тим Александър Димитров изрази насладата си от успеха на нашите момчета с 1:0 над Латвия в мач от 8-ия кръг на квалификационната Група 5 за Евро 2021. “Лъвчетата” се постановиха с минималното 1:0, като по този метод направиха значима стъпка към класиране за шампионата следващата година.

“Очаквахме подобен мач, Латвия са един сложен съперник, тъй като получават доста мъчно голове. Играчите се раздадоха оптимално. По-добре грозна победа, в сравнение с красива загуба, играехме единствено за резултат. Ние не сме в позиция да назоваваме никого новобранец, всеки дава максимума и всеки желае да побеждава. За нас никой не е подобен, всички са равни и подхождаме с нужното почитание към всеки един съперник.

Нека мачът на Сърбия да приключи по този начин и чакам някои хора да се замислят и да оказват помощ. Не знам по кое време за последно 2 кръга преди края наш народен тим е имал шансове за класиране, момчетата са страхотни. Има време още”, разяснява Димитров. Снимки: Иван Йочев, Sportal.bg
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР