Селекционерът на младежкия национален отбор на Германия - Антонио Ди

...
Селекционерът на младежкия национален отбор на Германия - Антонио Ди
Коментари Харесай

Селекционерът на Германия: България ще иска всичко от нас!

Селекционерът на младежкия народен тим на Германия - Антонио Ди Салво, разкри своите упования за днешното посещение на България на стадион „ Александър Шаламанов “ в европейска подготовка от 19:15 часа.

Той похвали „ лъвовете “ за мощното началото на евроквалификациите. Възпитаниците на Александър Димитров започнаха с 4 точки - еднакъв в Естония и победа над Израел в София.

„ България започва доста добре квалификациите с 4 точки от два мача. Те ще се приготвят добре за дуела с нас. Почти не позволиха шансове за гол против Израел. България ще желае всичко от нас! Те сигурно ще видят своя късмет да играят за едно от местата за Европейското състезание. Съперникът ще бъде извънредно стимулиран вкъщи. Имат доста добра ос, която към този момент е опитна. Като тим могат да се пазят както надълбоко, по този начин и високо “, показа Ди Салво, който има и италиански корени.

Той е бил поредно отпред на юношите на Германия до 17 и 19 години, а в този момент води младежите. Кариерата му стартира в Байерн Мюнхен, където е отпред на U17.

Относно свалянето на звездата на Борусия Дортмунд - Карим Адейеми, при младежите, той съобщи:

„ Когато стана ясно, че няма да получи повиквателна за мъжете за контролата със Съединени американски щати, приказвах с Нагелсман и Борусия и се разбрахме да го вземем. При младежите може да натрупа процедура и самочувствие. Той се разпознава със задачата, желае да продължи напред и приема предизвикването “.

Ди Салво приказва и за съдействието си с Юлиан Нагелсман:

„ Координирахме се добре. Не се познаваме от през вчерашния ден, тъй че имаме добра основа. Виждахме се постоянно във Франкфурт, говорихме по телефона и имахме сходни мисли. Много съм удовлетворен от съдействието “, приключи селекционерът на младежите.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР