Селекционерът на младежкия национален отбор на България до 21 години

...
Селекционерът на младежкия национален отбор на България до 21 години
Коментари Харесай

Александър Димитров: Огромно удоволствие е да работя с тези момчета

Селекционерът на младежкия народен тим на България до 21 години Александър Димитров разяснява влиятелния триумф над Полша в квалификациите за Евро 2025. " Лъвчетата " се постановиха като посетители с 1:0 и наставникът беше извънредно удовлетворен от момчетата.

" Всички положихме доста работа. Винаги съм казвал, че за мен е голямо наслаждение, че работя с тези момчета. Има доверие сред нас. Те дадоха максимума от своите благоприятни условия. Всички видяха, че техните благоприятни условия са огромни и заслужават доста повече от това, което получават сега ", стартира Димитров.

" Много тичане и взаимопомощ. Днес го направиха и демонстрираха класа и самочувствие. Ние дойдохме на едно неповторимо оборудване, каквото няма в България. Имах терзания, че може да се пренавият и да не се отрази добре на играчите. Условията са неповторими! ", похвали той домакините.

" Този тим е изработен от първия квалификационен мач и израства с всеки един мач. Благодарение на тяхната отдаденост в подготвителния развой бързо се върнаха на това равнище, на което бяха. От мача с Естония надградихме още повече. Радвам се, че техният труд се възнагради ", съобщи Димитров.
 Страхотно! България до 21 година записа триумф над водача Полша за класиране на Евро 2025
Страхотно! България до 21 година записа триумф над водача Полша за класиране на Евро 2025

Изключително значима победа
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР