Селекционерът на младежкия национален отбор на България Александър Димитров не

...
Селекционерът на младежкия национален отбор на България Александър Димитров не
Коментари Харесай

Димитров: Не видях голяма разлика днес


Селекционерът на младежкия народен тим на България Александър Димитров не бе в ососбено положително въодушевление след злополучната загуба от младежите на Швейцария на стадион „ Славия “ с 0:1.

„ Играчите се сбориха, сбиха се на терена и демонстрираха темперамент. За жал преди техния гол ние не успяхме да отбележим. Доволен съм от момчетата, че се стараха. Така би трябвало да се противопоставяме на тимове като Швейцария. Виждате къде играят играчите им. Не знам дали имаше гол за нас преди този момент, ще гледаме след това. Ако нашите играчи получават повече шансове във вътрешното състезание ще се видят резултати, не отстъпваме въобще. Единствената разлика сред двата тима беше този гол от фаул “, установи Димитров.

„ Теренът беше тежък. Всеки който е играл на подобен терен знае защо става въпрос. Играта, която показахме първото полувреме против Уелс и след това против Гибралтар, колкото и да не са мерило те, безспорно беше добра. Никой не ми е поставял за задача класиране, 30 години не сме се класирали на подобен конгрес. Приоритет е да даваме подготвени играчи за първия тим “, приключи националният селекционер.

Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР