Селекционерът на младежкия национален отбор Александър Димитров говори пред медиите

...
Селекционерът на младежкия национален отбор Александър Димитров говори пред медиите
Коментари Харесай

Александър Димитров: Много малко ни дели от класиране на Европейско

Селекционерът на младежкия народен тим Александър Димитров приказва пред медиите след кацането на тима на Летище София. " Лъвчета " реализираха влиятелна победа с 1:0 като посетител на Полша в подготовка за Евро 2025.

" Момчетата доста, доста работиха, с цел да реализиран тази победа. Първият съставен елемент в нашата идея е бягането. Второто е взаимопомощта на терена, работиха като тим, всеки помагаше на индивида до себе си. Изпълниха всичко, за което се бяхме подготвили ", стартира Димитров.

" Много се веселя за резултатите на мъжкия народен тим под управлението на Илиан Илиев. Той е доста огромна персона. Той е един от първите, които ми се обадиха след успеха, това демонстрира какъв брой огромен човек е. Някои от играчите ни са попадали в селекцията на мъжкия народен тим, щом са попадали, отново ще попаднат. Тук е моментът да благодаря на Илиан, че не пипа момчета от младежкия народен тим ", продължи той.

" Имахме си проблеми с травми. За страдание, обстановката с Никола Илиев не е добра откъм игрови минути. Когато играчите играят постоянно, това се вижда. За да бъдат извикани в младежкия народен тим, би трябвало да се показват добре в клубовете си. Може да има и по-голямо доверие към момчетата, на база какво доверие получават чужденците ", съобщи селекционерът.

" Ние повече от 30 години не сме се класирали на огромен конгрес, мен ме боли доста. След Конгреса на БФС слушам непрекъснато думата обединяване, за какво да не се обединим. Развитието на българския футбол върви изпод нагоре. На финалната права сме и доста малко ни дели от класиране на Европейско състезание ", сподели той.

" Това, което сме възнамерявали, е юни месец да съберем по-малкия набор 2004-2005 година, имаме много момчета от тази възраст, тъй като те две години нямат интернационалните изяви. Останалите би трябвало да създадат добра подготовка с клубовете си, аз бих ги събирал всеки месец, само че за жалост, това го няма на никое място ", приключи Александър Димитров.
 Александър Димитров: Огромно наслаждение е да работя с тези момчета
Александър Димитров: Огромно наслаждение е да работя с тези момчета

Вижте какво показа селекционерът на младежите ни
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР