Селекционерът на мъжкия ни национален отбор по баскетбол Росен Барчовски

...
Селекционерът на мъжкия ни национален отбор по баскетбол Росен Барчовски
Коментари Харесай

Барчовски: Бяхме по-добри от Гърция 39 минути

Селекционерът на мъжкия ни народен тим по баскетбол Росен Барчовски разяснява изпуснатата победа против Гърция. " Лъвовете " отстъпиха на южните ни съседи със 78:84 след продължение.
" След сериозната загуба от Босна и Херцеговина ни беше доста мъчно да се мотивираме. Когато успяхме да го създадем, ние играхме по-добре от Гърция през 39 минути. Няколко неверни решения, няколко пропуснати поднасяния и наказателни ни костваха триумфа. Но, това е баскетболът. Това са дребни обстановки и съперникът ни бе късметлия през днешния ден. Играхме добър баскетбол, опитните ни играчи се оправиха добре, младите ни баскетболисти от пейката също. Не беше елементарно да накарам играчите си да играят с мотивация. Имахме проблеми със случай на ковид, само че тимът беше подготвен да играе. Не е елементарно да се приказва след такава загуба.

Имаме една победа, в този момент би трябвало да играем за още две. Липсват ни значими играчи - Димитър Димитров, Йордан Минчев, Христо Захариев, Станимир Маринов. Ако изключим травмите и ковид имам вяра, че можем да спечелим и двата мача ", съобщи Барчовски след мача.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР