Селекционерът на мъжкия национален отбор по баскетбол Росен Барчовски се

...
Селекционерът на мъжкия национален отбор по баскетбол Росен Барчовски се
Коментари Харесай

Росен Барчовски пред Sportal.bg - за селекцията на ЦСКА, истината за Бост и първия съперник на армейците в НБЛ

Селекционерът на мъжкия народен тим по баскетбол Росен Барчовски се захвана с новата си задача, а точно да направи ЦСКА един от най-хубавите тимове в НБЛ. 

Вчера „ армейците “ организираха първо занятие в цялостен състав, като в него се включиха 14 баскетболисти. 

Барчовски отдели време, с цел да застане пред камерата на Sportal.bg и Sportal TV, с цел да опише за страстите от ЕвроБаскет 2022, които към момента го държат, както и за малшанса на България да продължи напред към 1/8-финалите в Берлин. 

„ Емоциите не престават и ще не престават много дълго време. Не е елементарно човек да се отърси от такива неща, те са по-скоро позитивни. Продължават, тъй като продължава и самото състезание и не престават сравненията – в случай че ние бяхме там по какъв начин бихме стояли и така нататък Полека-лека ще ни се отрезвят главите и ще си създадем точния разбор. “, показа Барчовски. 
21  Тренировка на баскетболния ЦСКА
Той приказва и за травмата на града Станимир Маринов, обстановката с Дий Бост, както и насъбраната отмалялост при суперзвездата на българския баскетбол Александър Везенков. Върнахме опитният експерт към българската реалност, като поговорихме и за първия противник на ЦСКА през новия сезон в елита, както и за хипотетичното място, на което ще се играе Вечното дерби. 

„ Спартак Плевен е доста рисков противник. Много сериозен тим, който построи последната година доста неща и във връзка с упоритости, и на организация, и на работа. Ръководството им работи добре, Тошко Тодоров е доста упорит. Взеха доста положителни играчи и имаха такива. Много от тях ще са пределно окуражени, в това число и такива, които не са попаднали в националния тим, само че това е ориста. Очаквам доста сложен мач, само че има време. “, изясни треньорът на „ алените “. 

Старши-треньорът на " армейците " разяснява и домакинския фактор, като разкри и вести към селекцията на ЦСКА. 

Всичко, което Росен Барчовски показа пред нашата камера, вижте във видеото!

Снимки: Владимир Иванов
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР