Селекционерът на мъжкия национален отбор на България по волейбол Николай

...
Селекционерът на мъжкия национален отбор на България по волейбол Николай
Коментари Харесай

Желязков: Няма от какво да се срамуваме, ще сме по-добри в София

Селекционерът на мъжкия народен тим на България по волейбол Николай Желязков приказва при завръщането на отбора ни след мачовете от Лигата на нациите. Той счита, че няма от какво да се срамят играчите във връзка с представянето си, макар отрицателните резултати.

“Няма от какво да се срамим от представянето си. Борихме се във всички срещи. Не ни доближи малко. В простите обстановка, в леките топки… Мога да го доклада на огромно предпочитание, пресилване и липса на майсторство в тези ситуации”, съобщи Николай Желязков.

“Вторият тайбрек го изиграхме по-добри от първия. В никакъв случай главите не са наведени. Момчетата са млад състав и с стремежи да се показват добре в София. Видяха се доста хубави неща, само че успехите са това, което всички хора желаят! В избрани интервали от време играхме мощно против мощни тимове. Имаме запаси. Лошото е, че губим от леките ситуация”, добави селекционерът на Българи.

“Смятам, че ще се представим по-добре в София. Не сме толкоз надалеч, колкото всички чакаха да бъдем. Ние се представяме доста по-добре от предходната година. Два пъти бяхме близо до успеха. И този миг ще пристигна. Естественият водач на тима е Цецо Соколов и Тодор Скримов. Алекс Николов се включи ужасно. Ники Колев игра мощно Георги Сеганов игра добре и непрекъснато. Аспарух Аспарухов имаше отлични включвания. Видя се че, тези момчета имат огромно бъдеще. Няма от какво да се срамим!”, безапелационен е Николай Желязков.

“В България не се чака доста, да се подмладяваме. За мен е значимо играта и този тим. Убеден съм, че още в София ще имаме победи. Сигурен съм, ще скоро ще стартираме да печелим против огромните тимове. За мен единственият път е този! Ако не почнем да даваме път на тези момчета, то след 2 години няма да имаме отбор”, сигурен е наставникът на България.

“Мечтая за орден от Олимпиада с този тим! Хубаво е да имаме високи цели. Всички ни болеше от загубите, само че се виждаше голямо предпочитание да сме по-добри. Тонът е доста добър в тима. Това ще даде резултати във времето”, добави Николай Желязков.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР