Селекционерът на Казахстан Станимир Стоилов призна на официалната пресконференция преди

...
Селекционерът на Казахстан Станимир Стоилов призна на официалната пресконференция преди
Коментари Харесай

Мъри Стоилов: Петър Хубчев няма звезден отбор, но има колектив


Селекционерът на Казахстан Станимир Стоилов призна на формалната конференция преди инспекцията с България на следващия ден, че една против другата се изправят първата против втората му татковина.

" Моята първа татковина играе против моята втора татковина. България е моята татковина. Там съм израснал като футболист. Там направих кариера като треньор. Няма да рева, в случай че България победи. Очаква ни добър и забавен мач. Казахстан ще играе против мощен тим, който е в Топ 40 в класацията на ФИФА.

Моите момчета би трябвало да не помнят успеха над Унгария (3:2) и да насочат вниманието си към България. За мен е доста значимо по какъв начин ще стоим на терена и каква игра ще демонстрираме. Не знаех, че до момента български треньор не се е изправял против родния народен тим. Малко некомфортно е, като си защитавал България и като футболист, и като треньор, в този момент да си от другата страна.

Има път, който да извървим, само че главно подобрението би трябвало да пристигна от клубовете у нас и играчите, които се подвизават зад граница. Сега в националния тим на България няма състезател като Бербатов. Ивелин Попов, който игра и за Спартак (Москва), сега е най-класният състезател на България.

Сега този отбор има повече отборна игра, а няма звезди този отбор. Треньорът Петър Хубчев няма звезден тим, само че има колектив, който играе отборно. Резултатът не ми и е значим в мача против България. Важни са ми държанието на играчите на Казахстан. Резултатът и възможна победа ще даде единствено малко убеденост на отбора ми ", сподели Мъри.
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР