Селекционерът на женския ни национален отбор по волейбол - Иван

...
Селекционерът на женския ни национален отбор по волейбол - Иван
Коментари Харесай

Сеферинов: Приемам критиките на Елица Василева! За догодина нямам договор

Селекционерът на женския ни народен тим по волейбол - Иван Сеферинов, разгласи, че приема рецензиите на Елица Василева. Наставникът на отбора обаче бе безапелационен, че не той би трябвало да се занимава с намирането на лекари и масажисти.

 Пресконференция на НО по волейбол за дами @@@
" Приемам рецензиите на Елица Василева, тъй като в действителност нещата не са окомплектовани както би трябвало. Едва ли треньорът на националния тим би трябвало да се занимава с окомплектоване на групата, която отпътува - доктор, теляк. Ние спрямо останалите тимове бяхме като сирачета. Единственото ми предпочитание е да има пълноправие сред между женското и мъжкото направление. Преди всеки мач вършим по едно или две занимания, както и видеоразбори, на които се слагат задания на тима по какъв начин да играе, по какъв начин да противодейства. Тези инструкции се одобряват от състазетелките. Указанията се дават в навечерието преди мача и сутринта преди мача. Така че те са дадени по най-хубавия метод, само че най-важното е да се извършват ", сподели наставникът на България пред Българска национална телевизия.

Бъдещето на Иван Сеферинов отпред на тима е неразбираемо.

" За следващата година нямам контракт, тъй че това следва да бъде разисквано на Управителен съвет ", съобщи още експертът.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР