Селекционерът на женския национален отбор по футбол на България Силвия

...
Селекционерът на женския национален отбор по футбол на България Силвия
Коментари Харесай

Обявиха имената на лъвиците от чужбина

Селекционерът на женския народен тим по футбол на България Силвия Радойска разгласи на кои от играещите в чужбина състезателки ще разчита за мачовете с Латвия и Литва през април.

Радойска повика девет девойки, които играят в Европа, като в групата се завръща и двукратната Футболистка номер 1 на България Симона Петкова.

Крилото на Аарау не взе участие на шампионата в Турция през зимата, защото късно смени тимовете в Швейцария. В състава още веднъж е и нападателката Катрин Караджов, която носи екипа на френския Кохезионен фонд Орво. Тя също пропусна мачовете в Анталия, защото не съумя да се освободи от работа за интервала 12-21 февруари.

Предстоящите две другарски срещи на женския народен тим на 6-и и на 10-и април ще се изиграят на Национална футболна база " Бояна ".
 Силвия Радойска: Най-сладката победа беше против Северна Македония
Силвия Радойска: Най-сладката победа беше против Северна Македония

Селекционерът на женския ни отбор направи равносметка на представянето в Анталия

Ето и имената на играещите в чужбина български футболистки:

Защитници: Яница Иванова (Реал Меда, Италия), Гергана Илийчева (Матера Сити, Италия)

Полузащитници: Ивана Найденова и Лора Петрова (и двете от Оробика Бергамо, Италия), Симона Петкова (Аарау, Швейцария), Леонора Желева (Депортиво Паркесол, Испания)

Нападатели: Евдокия Попадинова (Сасуоло, Италия), Александра Янева (Матера Сити, Италия), Катрин Караджов (Орво, Франция).
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР