Селекционерът на Италия Роберто Манчини заяви, че не е магьосник

...
Селекционерът на Италия Роберто Манчини заяви, че не е магьосник
Коментари Харесай

Роберто Манчини: Аз не съм магьосник

Селекционерът на Италия Роберто Манчини съобщи, че не е вълшебник и се нуждае от време, с цел да възвърне тима, който не съумя да се класира за международни футболни финали за първи път от шест десетилетия.

Италия излиза в контролна среща против Саудитска Арабия в понеделник в Швейцария.

Манчини призна, че Италия към този момент не може да се похвали с благосъстоянието на гении, с което е привикнала, само че е убеден, че може да се възползва оптимално от това, с което разполага.

" Аз не съм вълшебник, нито един треньор не е. Ще ни е нужно време, един, два или пет мача няма да бъдат задоволителни. Имаше интервал, когато имахме необикновено обилие от играчи, само че в този момент не е по този начин. Аз обаче имам вяра в тези футболисти, които са в отбора сега. Гласувайки им доверие, те могат да станат страхотни и да дадат доста на националния тим ", съобщи Манчини.

" Много от тях не са играли в европейски клубни шампионати. Това ще бъде много тежка работа, само че националният тим постоянно е правил играчите по-добри с течение на времето. Понякога успехите идват, когато не ги чакаме ", разяснява още националният селекционер.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР