Селекционерът на Италия Роберто Манчини трудно преглътна загубата с 0:1

...
Селекционерът на Италия Роберто Манчини трудно преглътна загубата с 0:1
Коментари Харесай

Манчини: Разочарованието е огромно

Селекционерът на Италия Роберто Манчини мъчно преглътна загубата с 0:1 от Северна Македония в 1/2-финалния бараж за Световното състезание. Отборът му доминираше през целия мач, само че най-после трябваше да преглътне голямо отчаяние, защото това проваляне изхвърли " адзурите " от борбата за Мондиала.

" Много съжалавам за момчетата. Обичам ги даже повече, в сравнение с през юли. Те са страхотни и с помощта на тях този тим има бъдеще. Триумфът през юли бе най-хубавият миг в кариерата ми, а тази загуба е най-голямото ми отчаяние. Във футбола от време на време се случват такива невероятни неща. Направихме всичко допустимо да спечелим, само че не се получи. Трудно ми е да приказвам в този миг ", показа Манчини.

" Спечелването на Европейсокто състезание бе справедливо, играхме добре, само че шансът, който бе с нас през предишното лято, през днешния ден ни обърна тил. Понякога във футбола стават такива изненади. Доминирахме в квалификационната ни група, имахме две благоприятни условия да си подсигуряваме първото място и бе задоволително да използваме най-малко една от тях, само че не се получи ", добави експертът, припомняйки за двете пропуснати дузпи от Жоржиньо в двата конфликта с Швейцария.

" В момента разочарованието е прекомерно огромно, с цел да мисля за бъдещето си. Нека мине някакво време ", сподели още Манчини.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР