Селекционерът на Италия - Роберто Манчини, сподели емоциите си, след

...
Селекционерът на Италия - Роберто Манчини, сподели емоциите си, след
Коментари Харесай

UEFA EURO 2020 Манчини: Mалко ми е жал за англичаните

Селекционерът на Италия - Роберто Манчини, показа страстите си, откакто изведе Скуадрата до втора европейска купа в историята. Италия завоюва след дузпи финала на UEFA EURO 2020 против Англия на “Уембли”.

“Момчетата се оправиха добре. Получихме ранен гол и това ни затрудни, само че ние доминирахме от този миг нататък. Играчите ми са фантастични, не знам какво повече мога да кажа. Това бе значим триумф за всички хора в страната ни”, съобщи Манчини.

Това бе 34-и следващ мач без загуба за Италия под управлението на този ментор, като за последно те паднаха от Португалия през 2018 година.

“Щастлив съм, че играем добре и побеждаваме. Вярвам, че всички честват сега. Щастливи сме и това е всичко, което има значение”, добави експертът.

“Изглеждаше необикновено даже да си го помислим, само че момчетата бяха невероятни. Нямам думи, те са страховит колектив. Не беше елементарен мач, в действителност се разви много мъчно, само че все пак ние доминирахме. При дузпите ти би трябвало и малко шанс. Затова малко ми е жалост за англичаните. Нашият тим израсна доста, само че можем още да подобряваме. Радвам се за всички италианци, нямам думи”, сподели още наставникът.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР