Селекционерът на Италия Роберто Манчини смята, че "скуадра адзура" има

...
Селекционерът на Италия Роберто Манчини смята, че "скуадра адзура" има
Коментари Харесай

Италия има големи цели за Евро 2021

Селекционерът на Италия Роберто Манчини счита, че "скуадра адзура " има сили и би трябвало да опита да завоюва Евро 2021, което беше отсрочено за следващата година поради пандемията от ковид.

Италианците впечатлиха в квалификациите, а в последния си мач от Лигата на нациите победиха Нидерландия с 1:0. Апетитът идва с яденето и откакто преди две години италианците пропуснаха Световното състезание в Русия, в този момент имат високи цели за идващия огромен европейски конгрес.

"Отиваме да спечелим. Италия би трябвало постоянно да играе за успеха, даже и да не е слагана измежду любимците. С нашата история и обичаи, оптималният резултат постоянно е цел №1 ", споделя Манчини.

Той изрази вяра също нападателят Николо Дзаниоло да се възвърне в точния момент на шампионата на Стария континент. Младият нападател на Рома получи тежка травма в дуела с Нидерландия, която е негова втора от началото на годината.
"Разговарях с него, уповавам се и да се забележим. Той е млад, има време да се възвърне и да е с нас на европейското ", споделя още Манчини.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР