Селекционерът на Италия Роберто Манчини се надява националния отбор на

...
Селекционерът на Италия Роберто Манчини се надява националния отбор на
Коментари Харесай

Манчини: Кой казва, че България не може да вземе положителен резултат в Швейцария?

Селекционерът на Италия Роберто Манчини се надява националния тим на България да измъкне добър резултат при гостуването на Швейцария в Люцерн в последния мач от международните квалификации. Европейските първенци с Швейцария в Рим, а Жоржиньо изпусна дузпа в продължението на мача.

Двата отбора са с по 15 точки в класирането преди последния кръг. Италия води единствено поради това, че има с два гола по-добра голова разлика - 13:2 против 11:2. В последния кръг в понеделник Швейцария приема България, а Италия гостува на Северна Ирландия.

" Сложно е, само че въпреки всичко сме напред с два гола. Трябва да отидем там, да се опитаме да играем нашата игра, да спечелим и да се надяваме, че България ще има страховит мач. Трябва да сме уверени, даже когато нещата не наподобява да вървят добре, те може да се трансформират. Два гола с два гола, наподобяват като нищо, само че въпреки всичко са два гола. А и кой споделя, че България не може да вземе положителен резултат? Имаме дребна преднина, в този момент мислим за мача със Северна Ирландия ", сподели Манчини.

Швейцария с 3:1 България в София в първия дуел сред двата отбора от група С на квалификациите.

Манчини е сигурен, че отборът му ще играе на международното в Катар: " Играчите съжаляват за изпуснатата победа, обикновено е. Особено пък с изпуснатата дузпа в продължението е ясно, че съжаляват, само че няма по какъв начин да се направи. Ще бъдем на международното, сигурен съм. "

Вторият отбор в групата ще играе бараж за класиране на международното.
Източник: dnevnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР