Селекционерът на Италия Роберто Манчини разкри, че вече е взел

...
Селекционерът на Италия Роберто Манчини разкри, че вече е взел
Коментари Харесай

Манчини: Наясно съм с почти целия състав за Евро 2020

Селекционерът на Италия Роберто Манчини разкри, че към този момент е взел решение за по-голямата част от играчите, на които ще разчита по време на Европейското състезание през това лято.

“Почти целият състав за Евро 2020 към този момент е явен. Разочароващо е, че Николо Дзаниоло получи травмата, от която страда, само че мисля, че имам добра селекция както в халфовата линия, по този начин и в офанзива. Джорджо Киелини се оправя добре с възобновяване си и е най-опитният ни състезател. Именно той е този, на който останалите могат да разчитат, тъй че е значим за нас. Джанлука Манчини минава през сложен миг, само че това си е обикновено по време на сезона. Той разполага с огромна класа, като е и доста физически футболист.
Manager: Roberto Mancini

How will Mancini fare in his first major tournament as an international manager?#20in20 #EURO2020 https://t.co/sTtnr1IbAZ
— 90min (@90min_Football) February 10, 2020 Хубаво е, че няма ядро от играчи единствено от един клуб, защото това значи, че всички ние представяме Италия. Нещо проблесна в нас и разбрахме, че можем да реализираме нещо в действителност особено. Трябва да се подобрим, само че това не значи, че няма да изминем целия път. Мотивацията няма да е проблем изключително откакто пропуснахме да се класираме за Мондиал 2018. Контролите с Англия и Германия през март? Силни сме, само че тези мачове против огромни тимове могат да ни послужат, като ни покажат къде се намираме сега. Знаем, че отборът ни е добър и имам вяра, че ще се оправим доста почтено на Европейското. Досега се справихме добре, тъй че да забележим какво можем занапред да постигнем”, разяснява Манчини пред “Скай Спорт Италия”.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР