Селекционерът на Италия Манчини коментира пред RAI Sport победата с

...
Селекционерът на Италия Манчини коментира пред RAI Sport победата с
Коментари Харесай

Манчини: Класирахме се на втори важен турнир

Селекционерът на Италия Манчини разяснява пред RAI Sport успеха с 2:0 над Босна и Херцеговина, която обезпечи на " Адзурите " място на финалите на Лигата на нациите. Наставникът се включи от вкъщи си, където е под карантина поради позитивен тест за ковид. Отборът в трети следващ мач бе воден от асистента му Алберико Евани.

" Чувствам се добре. Предстои трогателен заключителен шампионат, който ще е след Евро 2020. Класирахме се на втори значим шампионат, тъй че сме удовлетворени. Искам да благодаря на момчетата за това, което свършиха през последните две години - тези, които играха през днешния ден и тези, които си останаха у дома ", съобщи Манчини.

Близо 20 футболисти отпаднаха от сметките за последните мачове с Естония, Полша и Босна поради COVID-19 или травми. Липсваха значими фигури като, и, само че това не се усети по никакъв метод.

" Смятам, че имаме някои доста надарени млади играчи в Италия. Трябва да им дадем повече благоприятни условия да играят. В началото може да имат някои проблеми, само че те имат гений, който ще си проличи след шест-седем месеца. Юношеските обединения на Италия са доста значими, тъй като те приготвиха тези футболисти за идната голяама стъпка ", добави експертът.

Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР