Селекционерът на Италия Лучано Спалети беше много доволен от победата

...
Селекционерът на Италия Лучано Спалети беше много доволен от победата
Коментари Харесай

Спалети: Видяхме най-доброто от Италия като характер и качество

Селекционерът на Италия Лучано Спалети беше доста удовлетворен от успеха с 5:2 над Северна Македония в европейска подготовка. Срещата беше доста значима за " скаудра адзура " и те бяха длъжни да я завоюват. 

" Направихме ужасно първо полувреме и това беше методът, по който трябваше да играем. С нашите качества рано или късно трябваше да дойдат и головете. Иимаше заплаха от контраатаки, които не ни притесняваха през първото полувреме, се стигна до няколко рискове след почивката. Понякога в историята на Италия една-единствена неточност може да стартира да проваля нещата. Бях предизвестил да заобикаляме корнери и статични положения, тъй като те са по-високи от нас. Те ни вкараха първия при корнер, който имаха. Вторият гол беше много инцидентен след рикошет, само че това промени психическите аспекти на мача. В този миг мисля, че видяхме най-хубавото от Италия във връзка с темперамент и качество, защото показахме мощ да продължим напред и да осигурим успеха с още два гола “, съобщи Спалети.

" Трябва да поздравим вратаря на противника, който направи верния ход. Въпреки това Жоржиньо си остава значим реализатор на дузпи за нас. Киеза пък е състезател, който може да включи турбото и да отстрани противници освен с техника, само че и с експедитивност и мощ. Благодаря му за това, което направи довечера. Притесних се, когато той получи удар и по тази причина го замених, откакто водехме в резултата. Нека забележим по какъв начин се усещат всички и тогава ще взема решение за идващия мач, само че не очаквайте доста промени ", показа още експертът.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР