Селекционерът на Испания Луис Енрике проведе видео чат с фенове,

...
Селекционерът на Испания Луис Енрике проведе видео чат с фенове,
Коментари Харесай

Енрике в забавен видеочат с фенове

Селекционерът на Испания Луис Енрике организира видео чат с почитатели, в който отговори на доста въпроси, свързани с идното Световно състезание. Наставникът на иберийците разяснява част от решенията си преди финалите и уточни тимовете, които смята за любимци на Мондиала. За Алехандро Балде:
“Той е млад, само че има доста качества. Всички останали ще му оказват помощ да се приспособява към отбора. Бладе е превъзходен футболист ”. За любимците:
“Няма да съм автентичен. Бразилия, Аржентина, Франция, Германия, Испания, Англия, Нидерландия. Може би и Белгия. Всички тези тимове могат да завоюват купата ”. За Меси:
“Ако Испания не успее, бих желал Аржентина да вземе купата поради Меси. Няма да е заслужено той завърши с футбола без да е ставал международен първенец. Същото важи за Луис Суарес и Уругвай ”. За най-забавните футболисти:
“Определено бих показал Педри поради акцента му и метода, по който приказва. Жорди Алба се майтапи по през целия ден с останалите, само че знае и по кое време да е сериозен. Той постоянно поддържа съотборниците си и им оказва помощ. Феран Торес е същият като Педри. И Гави е занимателен. В крайан сметка обаче, Серхио Бускетс е този, който ги управлява ”. За избора на номера:
“Аз не дефинирам кой с кой номер ще играе, само че приготвям лист, в който футболистите са подредени съгласно броя на мачовете им за Испания. Следователно, Бускетс пръв си избра номер ”. За най-хубавия футболист в националния тим за всички времена:
“Много са, само че аз ще кажа Давид Вийя ”. За някогашните си съотборници:
“Като футболист с Иван де ла Пеня и Пуйол доста обичахме да играем на Плейстейшън. Приемахме всичко насериозно. Любимото ни занятие беше да излезем за по пиво или да разпускаме с видеоигри ”.
















































--> -->
Източник: novsport.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР