Селекционерът на Хърватия Златко Далич поздрави новия световен шампион Франция,

...
Селекционерът на Хърватия Златко Далич поздрави новия световен шампион Франция,
Коментари Харесай

Треньорът на хърватите: Поздравявам Франция, но извадиха късмет с дузпата

Селекционерът на Хърватия Златко Далич поздрави новия международен първенец Франция, само че показа, че не е склонен с решението на рефера Нестор Питана да отсъди дузпа за " петлите " за играта с ръка на Иван Перишич в края на първото полувреме. Антоан Гризман осъществя от бялата точка втория гол за французите, които завоюваха с 4:2.

" Поздравявам Франция с купата. През първите 20 минути ние контролирахме мача, само че по-късно си вкарахме автогол след статично състояние. Изравнихме, само че малко по-късно противникът ни получи дузпа. Не желая да разясня работата на съдията, само че на край на международно състезание такива дузпи не се дават. Не подценявам успеха на Франция, само че те несъмнено имаха шанс ", съобщи Далич.

" Това беше най-хубавият ни мач от всички на шампионата. Вкараха ни 4 гола, само че всеки позволява неточности, а и Франция е доста мощен тим. Въпреки всичко, сме горди от представянето си ", посочи наставникът на " ватрените ".

" Дали оставам отпред на тима? Сега желая малко да си умря, тъй като в продължение на няколко месеца работихме неуморно. Никога не взимам недомислени решения ", добави Далич.
Мондиал 2018 final кръг, неделя 15 юли  Франция 4:2краен резулат  Хърватия
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР