Селекционерът на германския национален отбор Юлиан Нагелсман, чийто краткосрочен договор

...
Селекционерът на германския национален отбор Юлиан Нагелсман, чийто краткосрочен договор
Коментари Харесай

Нагелсман не смята да си взима почивка, ако не остане начело на Германия

Селекционерът на немския народен тим Юлиан Нагелсман, чийто кратковременен контракт е до малко след края на UEFA EURO 2024 през юли, не възнамерява да си даде още една огромна отмора от футбола. Специалистът желае да удължи контракта си, само че може и да работи на друго място, оповестява ДПА в четвъртък.

36-годишният треньор, уволнен от Байерн Мюнхен преди към 12 месеца, беше назначен отпред на Германия през предишния септември.

„ Не мога да реша, първо някой би трябвало да ми го предложи. В момента няма оферта, която е подготвена за сключване. Година или година и половина отмора след Европейското състезание не е вид за мен, стига да получа някакво предложение. Научих се първо да резервирам малко успокоение и по-късно да вземам решение. Като цяло, аз съм млад треньор и човек, който се нуждае от работа. След това идват вариантите, с които разполагам. Не желая да съм деспот, само че не искам да бъда и кукла на конци в някой клуб. Моето семейство също има роля за моите решения ”, съобщи Нагелсман.

Nagelsmann on his future: " I can’t decide that, you first need someone to offer you a job (laughs). There's currently no offer ready to be signed. A year or half a year break after the Euros is out of the question for me – as long as an offer comes in. I learned to give myself a…
— Bayern & Germany (@iMiaSanMia)
По-рано се появи информация, че. Медиите в страната го свързват с вероятно завръщане в Байерн Мюнхен.

Нагелсман също разгласи по време на срещата с почитателите, че Германия ще стартира подготовката си за Европейското състезание с открита подготовка на 27 май в Йена.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР