Селекционерът на германския национален отбор по футбол Ханзи Флик призна,

...
Селекционерът на германския национален отбор по футбол Ханзи Флик призна,
Коментари Харесай

Флик: Нямаме право на повече грешки

Селекционерът на немския народен тим по футбол Ханзи Флик призна, че Бундестимът има доста работа за извършване, в случай че желае да промени образа си и да се оправи в неделя с Испания и да избегне второ следващо отпадане в груповата фаза на Световно състезание.

Четирикратният отличник на планетата Германия изненадващо загуби от Япония с 1:2 в първия си мач и във втората си среща ще се изправи против първенеца от 2010 година Испания, който разгроми Коста Рика със 7:0.

Маншафтът ще отпадне от шампионата в Катар още в групите, както преди четири години в Русия, в случай че загуби от иберийците и в това време и Япония избегне проваляне против Коста Рика в неделя.

" Нямаме право на повече неточности, би трябвало да подходим с концепцията за наложителна победа ", сподели Флик пред кореспонденти в четвъртък.

Флик сподели още, че е видял доста позитивни неща за 70 минути от мача в сряда.

" Трябва да затегнем винтовете в машината и да се опитаме да създадем нещата по-добре. Имаме доста работа за извършване ", сподели Флик.

Тимът на Германия не е побеждавал Испания на шампионат от Евро 1988 и беше унизена с 0:6 от противника в последната им среща през 2020 година в Лигата на нациите.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР