Селекционерът на Германия Йоахим Льов пое отговорност за отпадането от

...
Селекционерът на Германия Йоахим Льов пое отговорност за отпадането от
Коментари Харесай

Льов пое отговорност за провала на Евро 2020

Селекционерът на Германия Йоахим Льов пое отговорност за отпадането от Евро 2020. Бундестима загуби с 0:2 от Англия на осминафинал.

" Разочарованието е доста огромно след провалянето. Винаги съм имал цялостно доверие в тима и имах вяра в момчетата. Съжалявам, че разочаровахме почитателите. Поемам цялостна и безусловна отговорност за отпадането ни ", съобщи Льов на прощалната си конференция през днешния ден. Той се разделя с националния отбор след 15 години работа в него и ще бъде завещан от Ханзи Флик.

" Тимът беше доста окуражен и духът беше на високо равнище - добави Льов. - В последна сметка обаче, в някои моменти по време на срещите, нещо ни липсваше. И не приказвам единствено за през вчерашния ден. Това се усещаше също по този начин против Португалия и Унгария. Но състезателите ще си научат урока от това. Това бяха дълги 15 години с доста хубави, само че, несъмнено, и с някои неприятни моменти. Този отбор го чака ярко бъдеще. Успех на Ханзи Флик, поисквам му всичко най-хубаво. Говорих с целия отбор и всички, които работеха около него. Мнозина от тях бяха с мен и ме подкрепяха за дълъг интервал от време. Тази заран си казахме " сбогом " и момчетата излязоха в отмора. "
 Тони Кроос завършва с Германия
Тони Кроос завършва с Германия

Халфът ще разгласи решението си напълно скоро
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР