Селекционерът на френския национален отбор Венсан Коле остана доволен от

...
Селекционерът на френския национален отбор Венсан Коле остана доволен от
Коментари Харесай

Венсан Коле: Руди Гобер може да направи разликата на финала

Селекционерът на френския народен тим Венсан Коле остана удовлетворен от представянето на своите баскетболисти през второто полувреме на разрушителната победа с 95:54 над Полша на полуфиналите на ЕвроБаскет 2022. Специалистът също по този начин чака от звездата на “петлите ” Руди Гобер да направи разликата във финалния конфликт против Испания в неделя.
 Франция отнесе Полша и ще се бори за втора европейска купа Франция отнесе Полша и ще се бори за втора европейска купа
“Постигнахме успеха си с помощта на нападателната отбрана. Пресата ни против противника беше страхотна, като това е едно от най-силните ни оръжия от началото на шампионата. През първото полувреме имахме и положителни, и неприятни моменти в нахлуване, само че през второто бяхме доста по-добри, разпределяхме си топката, натрупахме самочувствие и ни беше много по-лесно. 
 Геният на Скариоло изведе Испания до нов край на ЕвроБаскет Геният на Скариоло изведе Испания до нов край на ЕвроБаскет
Очаквам от Руди Гобер да покаже това, което чакам и от останалите - да изиграят най-хубавия си мач на шампионата на финала в неделя. От началото на конкуренцията не съумяваме да достигнем до най-хубавото си равнище. Въпреки това продължаваме да работим дружно през дългия път и се преборихме да достигнем до финала. Сега просто би трябвало да бъдем себе си и да бъдем подготвени. И Испания, и Германия са мощни тимове, само че Руди може да направи разликата против тях ”, сподели Коле.

Снимка: ФИБА
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР