Селекционерът на френския национален отбор Дидие Дешан обобщи мача с

...
Селекционерът на френския национален отбор Дидие Дешан обобщи мача с
Коментари Харесай

Дешан: Важно е какво ще сторим в следващите 2 месеца

Селекционерът на френския народен тим Дидие Дешан заключи мача с Дания от Лигата на нациите. " Петлите " изгубиха с 0:2 на " Паркен ", като позволиха и двете попадения в послединя четвърт час на първото полувреме.

" Не мисля, че сме аварирали. Имахме доста положения, само че не ги реализирахме, а също по този начин допуснахме неточности в отбрана. Имаме млад тим, множеството играчи нямат опит да играят на най-високо равнище.

Не става въпрос за тактичност. Когато при четири корнера датчаните са с човек по-малко, можеш да играеш с трима, с петима, с дванадесет бранители - няма значение. Не се тормозете, ще се възползваме от завръщането на играчи с интернационален опит. Няма потребност да се тревожите. Гледах няколко мача през вчерашния ден и някои други мощни тимове също имаха провали.

Няма потребност да мислите, че сме най-силните от всички. Трябва да се борим. Разбира се, досадно е да губиш. Това е увещание какво ни чака след два месеца. Сега сме надалеч от най-високото равнище, той слага най-високите условия. Не диря извинения през днешния ден, само че е значимо да възстановим всичките си сили през идващите два месеца ", съобщи Дешан.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР