Селекционерът на Франция Дидие Дешан говори за отношенията си с

...
Селекционерът на Франция Дидие Дешан говори за отношенията си с
Коментари Харесай

Дидие Дешан също защити Зинедин Зидан

Селекционерът на Франция Дидие Дешан приказва за връзките си с другата огромна легенда на френския футбол - Зинедин Зидан.

Зизу бе спряган за възможен нов ментор на " петлите ", само че в последна сметка бе обект на неуместни мнения от страна на към този момент някогашния президент на френската футболна федерация Ноел Льо Грае.

Дешан взе отношение за изказванията на футболния функционер: " Коментарите му, както той призна, бяха неуместни. Много е добре, че се извини на Зизу ", стартира той.

Дидие Дешан изясни и връзките си със Зинедин Зидан: " Очевидно е, че обстановката докара до спортно съревнование сред нас двамата, а за някои хора даже до опълчване ".

" Мога да ви уверя, че както през днешния ден, по този начин и през вчерашния ден, а и от години насам, изпитвам огромно почитание към него по отношение на това, което преживяхме и споделихме дружно oще в първия ни живот като играчи, и по отношение на това, което той е и съставлява във френския футбол и спорт ", приключи селекционерът на Франция.
 И Реал (Мадрид) отбрани Зинедин Зидан
И Реал (Мадрид) отбрани Зинедин Зидан

Вижте изказването на Кралския клуб
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР