Селекционерът на Франция - Дидие Дешан даде официална пресконференция преди

...
Селекционерът на Франция - Дидие Дешан даде официална пресконференция преди
Коментари Харесай

Дешан: Мачът с България няма да е по-особен

Селекционерът на Франция - Дидие Дешан даде публична конференция преди утрешната международна подготовка с България. Двубоят е с начален час 21:45 и ще се играе на " Васил Левски ".

 Юго Лорис: Нашата задача е да победим България
Юго Лорис: Нашата задача е да победим България

" Трябва да сме съсредоточени "

" Няма нищо по-особено в мача с България. Нищо особено в метода ни няма да има. Всеки футболист се усеща по-добре, когато има страст и конспирация. Имаме доста системи поради и освен една с която да противодейства. Няма да използваме никоя по отношение на противника, а тази, която е най-добре за играчите ни. Моите мисли са ориентирани напълно към това по какъв начин да подготвим по най-хубавия метод нашите футболисти, а не се интересувам какво написа в медиите.

Няма проблем, че играчите са уверени, че ще завоюват. По-лошо би било, в случай че се усеща някакъв боязън, защото това може да донесе вдървеност и надлежно проблеми. В същото време нужна ни е централизация през целия мач, с цел да бъдем на равнище. Не мисля, че мачът ще наподобява с този с Люксембург, би трябвало да увеличим нашата резултатност.

Теренът остава правоъгълен и зелен, без значение дали има писта или не. Видях, че положението е положително. Знам, че на следващия ден се чака дъжд, само че за момента е добре ", разяснява Дешан.
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР