Селекционерът на Финландия Марку Канерва бе доволен от победата с

...
Селекционерът на Финландия Марку Канерва бе доволен от победата с
Коментари Харесай

Треньорът на Финландия: Надявам се това никога да не се случи повече

Селекционерът на Финландия Марку Канерва бе удовлетворен от успеха с 1:0 над Дания при старта на Евро 2020, само че все пак в него има горчилка поради случая, който се случи с Кристиан Ериксен в края на първата част.

"Усещането след мача е необикновено! Направихме фантазията на няколко генерации финландски футболисти действителност! Макар и за първи път да участваме, доста хора чакаха да спечелим. Знаехме, че ще бъде мъчно и положихме доста старания, с цел да се сбъдне това. Трябва да кажа, че момчетата бяха в въодушевление за победа и преди мача, само че по време на играта се случиха трагични неща и те евентуално са в мозъка на всички ", показа той.

"Трябва да подчертая, че тимът има голям дух и единение. Дания сътвори напън, което беше предстоящо. Страхотна борба за нас! ", добави експертът.

Наставникът разкри, че по време на насилствената пауза от над час, финландците са решили да уважат волята на сътрудниците си от Дания, каквато и да е тя, без значение дали срещата ще се доиграе или не.

"Надявам се това в никакъв случай да не се случи повече. Страхотно е обаче да чуя, че Ериксен е приказвал със съотборниците си, приключи треньорът.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР