Селекционерът на Бундестима Йоахим Льов не иска разривът между Месут

...
Селекционерът на Бундестима Йоахим Льов не иска разривът между Месут
Коментари Харесай

Льов започва обработка на Йозил

Селекционерът на Бундестима Йоахим Льов не желае разривът сред Месут Йозил и Германския футболен съюз да се трансформира в и негов персонален проблем с футболиста. 29-годишният състезател се отхвърли от участия за държавния отбор, само че съвсем несъмнено Йоги ще се опита да резервира положителни взаимоотношения с него. Според Bild Льов възнамерява скоро да организира телефонен диалог с футболиста на Арсенал, като присъединяване в него ще вземе и шефът на “маншафта” Оливер Бирхоф. Очаква се двамата да изслушат мнението на Йозил, след което несъмнено ще създадат опит да го успокоят, което пък да е причина да го накарат да размишления и да се завърне в тима.

Халфът на Арсенал упрекна шефа на ГФС Райнхард Гриндел в дискриминационно и расистко отношение. Като цяло обаче немската общност не е на страната на полузащитника и не е ясно дали опит за връщането му в тима няма единствено да утежни обстановката.

Thanks to the Gunners in Singapore for showing so much love tonight #M1Ö #COYG #YaGunnersYa @Arsenal pic.twitter.com/xYnQhIr6R1
— Mesut Özil (@MesutOzil1088) July 26, 2018
Следващитe мачове на международните първенци от 2014 година са през септември - против Франция и Перу.
Мондиал 2018 3 кръг, сряда 27 юни  Южна Корея 2:0краен резулат  Германия
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР