Селекционерът на бразилския национален отбор Тите призна, че петкратните световни

...
Селекционерът на бразилския национален отбор Тите призна, че петкратните световни
Коментари Харесай

Тите: Камерун заслужаваше тази победа

Селекционерът на бразилския народен тим Тите призна, че петкратните международни първенци са играли едва против Камерун. " Селесао " загуби с 0:1 против африканците и в идната фаза на Мондиал 2022 ще се изправи против Република Корея.

" Видяхме доста офанзиви и също толкоз контри, а Камерун търсеше тъкмо това. Опитвахме се да бъдем по-ефективни, само че не се получи. Тази вечер всички загубихме, това е групово проваляне. Има доста малко време сред мачовете. Трябва да се представяме уравновесено, модерният футбол го изисква. Никой не е спечелил три мача на това Световно състезание.
 Ригобер Сонг след пировата победа над Бразилия: Целта ни беше да стигнем финала
Ригобер Сонг след пировата победа над Бразилия: Целта ни беше да стигнем финала

" Млад тим сме, само че трупаме опит и се развиваме добре "

Трите тима, които се класираха рано, изгубиха (Франция, Бразилия и Португалия). Резултатите приказват сами за себе си. Двубоите са много сложни и би трябвало доста да се внимава. Бяхме деликатни против Камерун, само че те играха доста добре и заслужават тази победа. Не можем да кажем, че този или оня противник на осминафиналите е по-лесен, или че имаме преимущество ", разяснява Тите, представен от Агенция Франс Прес.

Срещу Камерун експертът пусна в игра огромна част от запасите на Бразилия, откакто титулярите от първите две срещи на Световното състезание получиха отмора.
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР