Селекционерът на Бразилия Тите призна, че призракът на разгромното 1:7

...
Селекционерът на Бразилия Тите призна, че призракът на разгромното 1:7
Коментари Харесай

Бразилците още се стряскат от призрака на 1:7 срещу Германия

Селекционерът на Бразилия Тите призна, че призракът на разгромното 1:7 от Германия в Белу Оризонте на международното през 2014-а още стряска неговите футболисти.

Двата тима се срещат за първи път след оня мач на следващия ден в Берлин.

„ Това не е единствено състезателен дуел, а и огромно прочувствено предизвикателство. Готови сме да дадем всичко най-хубаво от себе си, което е по-важното, само че се надявам и на добър резултат “, съобщи Тите, представен от Франс прес.

„ Гледах оня дуел вкъщи в Сао Пауло със брачната половинка ми. След третия гол тя се разплака. Това беше момент на огромно ентусиазъм за Германия. Всеки техен удар се превръщаше в гол, нещо което не се случва и на видеоигра “, добави 56-годишният ментор, който пое „ селесао “ през 2016-а.

Тите разгласи, че халфът на „ Манчестър Сити “ Фернандиньо ще размени Дъглас Коста за дуела на следващия ден и това ще бъде единствената смяна в съпоставяне със състава, победил с 3:0 Русия в петък.

Наставникът на Германия Йоаким Льов се чака да смени петима футболисти, взели участие при 1:1 против Испания предходната седмица. Месут Йозил и Томас Мюлер бяха освободени от селекционера. Със сигурност в средата на терена ще стартира Илкай Гюндоган.
Източник: bnr.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР