Селекционерът на Бразилия Тите изрази несъгласие с решението на рефера

...
Селекционерът на Бразилия Тите изрази несъгласие с решението на рефера
Коментари Харесай

Тите: ДНК-то на Бразилия е да играе за победа

Селекционерът на Бразилия Тите изрази противоречие с решението на рефера да анулира отсъдената дузпа за фаул против Неймар по време на мача с Коста Рика. Реферът Бьорн Кайперс в началото уточни бялата точка, само че по-късно изгледа видеоповторение на обстановката и анулира решението си при успеха на Селесао с 2:0.

" ВАР от време на време работи, от време на време - не. Ако бях арбитър, нямаше да анулира това решение. По мое мнение това си беше дузпа. Но Бразилия няма потребност от помощта на съдиите.

За нас няма значение дали ще приключим първи или втори в групата. Важно е да вдигнем бойния дух на тима. На международно състезание грешките се заплащат скъпо. Вижте единствено мачовете на другите любимци, изключително на Аржентина. Нашето ДНК е да играем за победа. Никога няма да играем за тъждество ", разяснява Тите. ВИДЕО ОТ МОНДИАЛ 2018 ТУК!
ФОТОГАЛЕРИЯ ОТ МАЧА МЕЖДУ БРАЗИЛИЯ И КОСТА РИКА ТУК!
ФОТОГАЛЕРИЯ НА ФЕНОВЕТЕ НА БРАЗИЛИЯ ТУК! ФОТОГАЛЕРИЯ НА ФЕНОВЕТЕ НА КОСТА РИКА ТУК! Мондиал 2018 2 кръг, петък 22 юни  Бразилия 2:0краен резулат  Коста Рика
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР